Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA MÅNE

konstnären och verkligheten

kolorerad kollision

konstnären är självmedveten

i sin porlande passion

örnen flyger fritt i knallrött

och blir punk och fågelfri

högt där ovan stjärnan malört

och herr darwins teori

 

konstnären kom till skott och

levde ut sin fantasi

ett folkhemsbarn blev en elchock

i vårt påvra galleri

en sång säger mer än bilder

en bild föder fram en sång

och varje person som vill det

får broadway på sin balkong

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14-15/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP