Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å FÄRDE

hon är van att bli betraktad

hon blir alltid iakttagen

hennes hållning, hennes gångstil

och de vackra anletsdragen

sitter mitt i vardagsmaten

en i mängden av statister

här är hon aristokraten

själva stjärnan bland artister

 

i en bräcklig värld som brister

där en penna hotar friden

står en samling haverister

som är helt i takt med tiden

men de intryck jag bevarar

är av noll och intet värde

om de inte kan förklara

vad som faktiskt är å färde

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP