Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN NATUR DU ÄR

den natur du är

ställer till besvär

den natur du är

utgör en konstnär

den natur du är

knäcker ett gevär

knäcker ett gevär

 

uddlösheten blev

brevet som man skrev

uniformens språk

slaktar en epok

uppbrottets musik

har sin dynamik

kliver över lik

 

 

alltid lågt i tak

när det gäller smak

sågen plockas fram

samlar sällan damm

vad har hänt sen dess?

vem förminskades

och raderades?

 

 

tidevarven går

sanningen består

facit ger oss svar

om vad vi har kvar

den natur du är

revolutionär

aldrig militär

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-15 17:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda rader
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP