Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIGOR MORTIS

i skuggan av sin storhetstid

man utkämpar sin sista strid

när drömmen har monterats ner

så återstår väl inget mer

förr var allt rött som lingonsylt

nu blinkar fonus´ gamla skylt

ett varsel om begravningen

fritt fram nu, boys för marknaden!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 17:20



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja sanningen är den, att så är det.
2010-11-17

  anits VIP
Starka tänkvärda rader
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP