Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så himla mycket mig

Du kom när jag behövde dig som mest,
åtrådde dig som mest,
beundrade dig som mest,
men älskade dig som minst.






Fri vers av gb gubben
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gb gubben
gb gubben