Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret lyser ljuset som klarast

Det ljus som trots ett tungt mörker

lyckas tränga fram

lyser som vackrast

likt ett stycke kol

som under pressande förhållanden

plötsligt är en gnistrande diamant




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-15 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Essensskrift
2010-12-12

  sommarmoln
Vacker och berörande...
2010-11-22

    snöö
Känner värmen ser hur det strålar i mörkret. Fint.
2010-11-21

    sunnanvind
En mycket vacker bild ger du här, smyckad med insikten om att ljuset lätt slår hål på mörkret om än så lite ljus! Applåder!
2010-11-19

  Johan Bergstjärna VIP
Sant och vackert!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP