Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en stor och lysande framtid, den kommer att lysas upp av himlens alla stjärnor och fast månen icke är en av dem räknar jag helt frankt även med den


Det givna livet





Om än dagen mulen är
jag håller den så kär
glad jag är i livet
det som blivit mig givet

om än saker är till besvär
jag ändå helt litet begär
skattar ändå oftast det
som består av livets smet

lyckan kommer, lyckan går
i hjärtat mitt de består
av vänner kärligen jag känt
i hjärtat de fanns o satt på pränt

i villervallan givna livet
finnes allt som stod det skrivet
skriven i en för det särskild bok
av en eller annan märklig tok




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP