Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flerårsgammal kantanteckning; göteborg

nån som har friskt sommarminne...




convoi exceptionnel








nu vässar sig helgen
stena tyskland har lagt ut
eldarna i slottsskogen har tänts blåa
som sälarna i bassängen
den som martin kräktes i
och de exotiska fåglarna
bakom glasens tuggummikitt


över älvsborgs brospann drar avgaser
och måsvingar som mystiska rökar

den turkiska tomten med allt extra
i lottoreklamen pockar i lcd ikväll

på helt egna uppvindar lyfter
ögonblicksmoments och stulna stunder

de hemmamanikyrerade arbetarbarnen
ser uppkäftigt stolta ut mot natten

på rosenlundsgatan står en nigeriansk
tjej - hon har ett litet bandage

ännu flera nymodiga darrande frånskilda
förväntansfulla föräldrahänder lyfter

så många krantappade stora starka
som visakorten orkar bära

kanske men bara kanske just hans eller
hennes blogg kommer få en läsare inatt

mascaran ser ok ut va´pay attention
han har ring - ja - men ring det här numret

ikväll kan det kanske hända att juli
vecklar ut sin servett för att skrivas

 




Prosa av wayward - taiga
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-16 00:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det ligger löften i luften.. Gillar din kantanteckningar!
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga