Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berättelsen om en andra hälft

En sammetsstämma i mitt öra
sjunger.

Jag visste inte var du kom ifrån
eller vad jag skulle göra
med dig
Det enda som stod klart
var att du sänts hit till mig
av en högre makt
någon någonstans hade sagt
"varsågod, han är din"
med kärlekens språk på sin tunga
och ända sedan den dagen han kom
vill mitt hjärta inte sluta sjunga.




Fri vers av frielinnea
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frielinnea
frielinnea