http://blog.eyemagazine.com/wp-content/uploads/2008/05/reviews_002.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://blog.eyemagazine.com/wp-content/uploads/2008/05/reviews_002.jpg




MÅNADENS ARBETARE

vek

under min manliga rustning

blek

under solbrännan

en droppe

och dammen är brusten

är han

en riktig man?

 

utfällda känselspröt som

andra tyckts ha fällt in

här är min sköra skäl, jag

tror att du gömmer din

livet är blodigt allvar

livet är kamp och strid

hjältar kan också falla

in i sin individ

 

 

bakom affischen gråts det

fyrfärgstryck döljer allt

innanför skalet finns en

huttrande pojkgestalt

som inte vill bli vuxen

som inte klarar det

som har en ärlig uppsyn

när han försvarar det

 

kläderna gör väl mannen

gör han dem rättvisa?

hur det ska gå kan endast

framtiden utvisa

himlen har plats för alla

som vill och vågar tro

månadens arbetare

längtar att där få bo

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/11 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 17:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2010-11-18

  Ezmeralda VIP
Starkt, säger så mycket om sårbarhet.
Naket avskalat.
2010-11-17

  anits VIP
Bra skrivet
2010-11-17

    ej medlem längre
livet är blodigt allvar
livet är kamp och strid
hjältar kan också falla
in i sin individ

... pricksäkert
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP