Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wild Life sv

Djungelns lagar
ger inga respiter
Djungelns lagar
straffar dina brister

Djungelns lagar
har inga vänner
Djungelns lagar
iväg dem dig sänder

Vad ska jag ta mig till?
jag är på fly-ykt
från revolvermannen
Jag har ingen-stans att gömma mig
helt utelämnad
i den stora havannen

Djungelns lagar
följer dig var du än går
Djungelns lagar
nysta i dina spår

Djungelns lagar
snart är du fast ändå
Djungelns lagar
kan du aldrig förgå

Skjuten i ryggen, slagen & sönder
du ser mig aldrig
aldrig i djungeln igen
jag grips av förtvivlan, ånger och svärta
men jag tro-or
att vi ses vid gryningen

Leva det hårda livet
Leva det hårda livet
Leva det hårda livet...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Odile
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-11-20 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odile