Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort text

hur ska jag hitta inspiration

i de mest enformiga sysslor?

i de gråa rummen på de utsugnas fabrik

när kapitalet ska tjäna pengar

får kulturen lida




Fri vers av Odile
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 17:29



Bookmark and Share


    L e e
Kulturen får alltid lida! Hoppas att det inte blir så för all framtid.
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Odile