Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terroristerna

Ramlande, fallande, snubblande.
Döden är terroristen, ätit och sugit upp själen.
Sanningarna inuti syntes tidigare och dom svalde sina tårar .
Vilda drömmar som skriker men ljudet låter inte längre som mänskliga röster.
Inlåst, instängd, inmurad.
Livet är terroristen, lurar och förvrider sinnet.
Lögnerna utanpå syntes tidigare och dom stoppade all ånger.
Verkligheten stängde alla vrål och endast tystnaden uppstod.
Ensam, borta, apatisk.
Ingen sa att det var enkelt.
Ingenting visade att det fanns en väg utan hinder.
Jag låter tiden bära väntan.
Terrorister, försvinn.




Fri vers (Prosapoesi) av Ebeling
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebeling
Ebeling