Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sanning

Du vill säga en sanning
jag väntar på det värsta
en uppmaning att uppföra
mig si eller så,
men…
du säger en beundran
för min person
min självklara, ärliga person..
Jag är helt ok
mer än ok
precis som jag är..
fantastisk känsla..
Tack för dina ord..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra