Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUSTJAKT GENOM OKUVLIG KAMP

jag invaderar

från sent sjuttiotal

och irriterar

med mitt fria val

vi fascineras

av mäktiga riken

vi attraheras

av symboliken

 

hjärnan är en

avfyrningsramp

lustjakt genom

okuvlig kamp

 

botaniserar

i hjältarnas mod

man skrev historia

och ofta i blod

vi ser med ögon som

smektes av drömmar

vi bör detaljgranska

klädnadens sömmar

 

hjärnan är en

avfyrningsramp

lustjakt genom

okuvlig kamp

 

 

mitt motståndskrig

är av skoningslös art

och det fördolda

ska bli uppenbart

när vi betygssätter

fallna imperier

förirrar vi oss

ibland i mysterier

 

 

hjärnan är en

avfyrningsramp

lustjakt genom

okuvlig kamp

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/11 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 06:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet.......
2010-11-20

  mare VIP
Bra..
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP