Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen.

Demonen log djävulskt medan han betraktade sitt byte från höghusets tak.
Det skulle bli en tillfredsställande kväll trots allt.Jaga,döda och knulla var de tre saker han var bäst på.I exakt den ordningen.De blå rovdjursaktiga ögonen följde mannens steg med falskt lugn.Snart..snart skulle blodet flyta.
Kade kände hur hans vassa hörntänder växte tills de nuddade den fylliga underläppen.För elva år sedan hade en vampyr bitit honom och förvandlat honom till en slags vampyrhybrid.Demonblodet var dock så pass starkt i hans ådror att han fortfarande var 75% demon.Vampyren hade mött sin död då Kade hade slitit ut dess hjärta och dessutom sett till att huvudet losnade från kroppen.Med ett lågt skratt tänkte han att vampen nog hade ångrat sitt beslut.Inte för att Kade brydde sig.I den här världen gällde att äta eller ätas.Och han var en av alfahannarna som stod överst för fan!Ingen vågade säga emot för de visste vad resultatet skulle bli.Vampyr/demonen hade lärt dem väl.Månen kastade ett blekt sken över den lilla gatan.Det var dags att handla.Med en katts smidighet hoppade Kade ner från höghuset och smög tyst efter offret.Att se människans förskräckta blick var ett nöje.
Med kall skicklighet högg han de vassa hörntänderna i halsen på bytet och kände sig pånyttfödd av det röda varma blodet.Allting blev klarare.När Kade hade tagit de sista dropparna lät han människan sjunka ihop död på marken.Som om han brydde sig om någon annans liv.En självisk djävel.
Visslande promenerade han iväg mot nattbaren.Där skulle det finnas många motorcykelknuttar som var ute efter en fajt och Kade var verkligen på humör att slå ner några av dem.Sedan var det dags för njutning av ett helt annat slag.Kvinnor!Med sin primitiva charm skulle det inte vara svårt att få hem två eller tre av brudarna.Och när det var klart skulle han skrubba bort deras minnen av honom.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta