Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& ja nästan lite kär..

Varför blir det så här?
Så snurrigt var dag som bär
att jag nu ska gå omkring
och fundera...
Hur hade jag tänkt att
det skulle fungera?

Tanken glider lite snett
& gärna in på dig,
Fast jag tvekar lite lätt
& verkligheten slår mig.

Du är för mig oberörd &
jag kan inte tygla det här
att känna mig berörd & ja,
nästan lite kär.

Mer än så kommer det
inte att bli
det är ju bara tankar
för det blir nog
aldrig vi...








Fri vers av zazzy
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zazzy
zazzy