Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har blivit sjuk, jag var bättre från början




post - on denoting

 

 

 

 

vännen

om jag kunnat hitta rätt

bland orden

då skulle jag lagt dem i en flaska

förseglat
överbordat
alla de sanna

men de var så sagda




Fri vers av wayward - taiga
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-19 02:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Alla sagda ord, de är så många..Ibland drunknar man i dem, ibland snubblar och faller man med dem..
2011-02-20

  wayward - taiga
* "On Denoting", Bertrand Russell, 1905
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga