Darwinism är chauvinism.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darwinism är chauvinism.




LIKNAD VID SILVER

att bli liknad vid silver

tyckte du int om

ändå var det för din skull

denne silverrygg kom

denna ångande hetluft

denna pockande ström

hon blev liknad vid silver

hon stack hål på hans dröm

 

orden kom väl från fel mun

ursprung avgör väl art

kommer vattnet ur fel brunn

grumlas det som var klart

varje flock härbärgerar

endast en silverrygg

med den starkaste partnern

kan hon känna sig trygg

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 14:27



Bookmark and Share


  mare VIP
" Ursprung avgör väl art " Precis så, bra
2010-11-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Sååå bra...såg ett program igår som bara pratade om primater och om hur vi liknar dem...blir så trött...Du är guld i dina dikter...befriande på ett särskilt sätt/B
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP