Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familjeterapi

Det finns spår av förändring i rummet
en förändring till det bättre.
Nu säger du att du tycker om honom,
visserligen mellan raderna, men ändå.

Just det behövde han få höra.
Det som alltid har saknats mellan er,
små ord av kärlek,
visserligen mellan raderna, men ändå.

Jag ser hur han växer
och hur det grå börjar få nyanser.

Egentligen säger du fortfarande inga snälla saker,
men ansiktet ser vänligt ut.

Han tar emot dina signaler.
Det behövs inga ord.
Han känner sig lite älskad,
visserligen mellan raderna, men ändå.




Fri vers av Ored
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-12-01 20:02



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Håller med föregående talare! Och det som finns mellan raderna är väldigt ofta underskattat.
Du har en fin berättarton. Vill läsa mer.
2006-05-26

  Jessi
Terapi kan göra underverk!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ored