Brännmovägen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmovägen




GÅRDEN I DET FÖRFLUTNA

den där gården ligger kvar

i ett annat decennium

den gled aldrig över

i detta milennium

 

den där gården är insvept

i skimmer från svunnen tid

men där finns ingen tillflykt

där jag finner sinnesfrid

 

LARZ GUSTAFSSON   20/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-11-20 16:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Tankeväckande
2010-11-20

  mare VIP
Sinnesfrid ger bara Gud..
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP