Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL VEM SKÅDAR DU NER?

jag orkar inte med dig

för jag orkar inte med mig

och helst av allt så skulle

jag nog vilja slippa se dig

nog skulle jag behöva hjälp

men vägrar blankt att be dig

försvinn från min domän för

jag har ingenting att ge dig

 

du avfärdar mitt lidande

som rena bagatellen

och menar att jag borde

sitta still i klostercellen

men jag är mera punk än munk

med upproret i blodet

och elgitarr som pilgrimsstav

fast jag har tappat modet

 

 

en del får allt på silverfat

men andra måste kämpa

och slåss mot eldar som det är

otroligt svårt att dämpa

med näsorna i vädret

har man blivit fariséer

nu flyr jag ut på vidderna

jag orkar inte se er

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-20 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rappt och snyggt
känslouttryck

Punk är du,
helt klart!
2010-11-22

    Sven-Erik Sköld
En helt utmärkt beskrivning, lysande! Den andas vandring och kamp, mot verkligheten. Inte förbi den, utan igenom! Inte blundande utan seende!
2010-11-22

  Elaine.S VIP
DU är punk du , Larz och dina två första rader beskriver dig på ett ypperligt sätt om jag får säga så...

"jag orkar inte med dig



för jag orkar inte med mig"
2010-11-20

  anits VIP
Mycket bra skrivet, berörande och tänkvärt
2010-11-20

    ej medlem längre
Bra rim och verkligen innehållsrik!
2010-11-20

  mare VIP
Mycket bra !!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP