Hämndens dag är nära.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämndens dag är nära.




KING SCHEOL

ondskans närhet

som en liksvepning

misslyckandet

som en upprepning

hatets kyla

som en stålklinga

allt som avgrunden

kan uppbringa

 

 

känslan är en

berg- och dalbana

djup och höjder

kan den frammana

vreden krossar allting

i sin väg

stormen residerar

i dess steg

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19-20/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP