http://www.youtube.com/watch?v=CkBPA29r-Ng&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=CkBPA29r-Ng&feature=related




KARUSELLEN

 

karusellen snurrar fort

snabbare för varje år

vem summerar allt jag gjort?

vem förbinder djupa sår?

med raketfart förs jag fram

genom min stund på vår jord

uppsluppen och allvarsam

finner inte ord

 

accelerationens kraft

bromsen sitter inombords

måltid är gemenskap och

inte bara gå till bords

karusellens rotation

allting virvlar snabbt förbi

nyligen en flöjtlektion

nu en hätsk kakafoni

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 20:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, ju äldre man blir ju fortare
går åren, så känner jag
2010-11-21

  Elaine.S VIP
Rusande tar sig dagarna fram och livet ställs mot sättet vi lever, blir man någonsin nöjd i sin strävan. Nog är det som en karusell för det mesta, tänk om den kunde gå lagom fort...
2010-11-20

  mare VIP
Stunden på jord är kort och det går fort..
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP