Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dina spår än leder.

Det finns alltid spår att följa
hudlösa hundar som gläfser efter kött
Det finns alltid sår att lindra
köttlösa hudar som väntar på hundar

Det råkar bara vara så
att de svaga är de starka
trots att allt pekar på motsatsen

Man bör ha i bakhuvudet
att alla i slutänden biter sig själva i svansen.




Fri vers av backtracks
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backtracks

Senast publicerade
Var dina spår än leder.
* Se alla