Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labil

I passionens olidliga fruktan

bestämmer man sig för

 att vara labil

vilket kan tänkas vara

 ett sätt att uttrycka sina dolda sidor

 då och då

smått eftertänksamt och en smula genialiskt

i den lugnaste vassen

 lurar kanske

en liten

 jävel




Fri vers (Fri form) av The Arrow
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 13:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En genialisk dikt!
Den var humoristisk .
Det är så det är. :)
2010-11-21

  mare VIP
Så sant !!
2010-11-21

  Maiah VIP
Härlig...det är bra att vara lite labil ibland...Gillar den här lekfulla texten...
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

The Arrow

Senast publicerade
Trossen
Labil
* Se alla