Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer det som sitter ivägen för att kunna se ytan bakom av min ytterdörrs insida


Något litet om åsikter





Den som har läsare
är författare

den som författar
är författare

den som författar
får läsare

den som författar
är själv läsare

de vilka är läsare
kan även bli författare

är du läsare?
Bli gärna författare!




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP