Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'platt-tv', av lars gullberg, inspirerade till kritiken på hans text


Kritik på en text 533 - tvingande



obönhörligen

vare sig man vill det eller inte
suger nutidens så kallade utveckling
in en i ett slags tvångskonsumtion

såväl av materiellt slag
som av den aldrig frånvarande längtan
efter närhet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP