Endast genom Jesus Kristus finns verklig befrielse och sant välbefinnande.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast genom Jesus Kristus finns verklig befrielse och sant välbefinnande.




FOLKHEMSDRÖM

jag bär på en folkhemsdröm

mitt hjärta dröjer vid

ett minne av en tryggare

och lyckligare tid

jag bär på en folkhemsdröm

den kanske är naiv

men inte om man en gång levt

ett drägligare liv

 

 

jag ser hur garanterna

har spelat ut sin roll

svek och kompromissvilja

kom in och fick kontroll

jag drömmer om folkhemmet

men ser hur politik

alltid urholkar honnörsord

så de blir till retorik

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-11-22 06:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2010-11-22

  mare VIP
Tänkvärd text
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP