Min dikt gäller en Konung... Guds namn är Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dikt gäller en Konung... Guds namn är Jesus.




BARA HOS JESUS

endast hos Dig

släcks min djupaste törst

bara när jag

söker Ditt Rike först

bara gos Dig

står mitt inre i blom

endast i Dig

finns en tillflykt från dom

morgonen sjunger

när jag nalkas Dig

tack för att Du är

så trofast mot mig

 

LARZ GUSTAFSSON  22/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 18:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar !!
2010-11-23

  anits VIP
Vackra rader att instämma i
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP