Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KIBBUTZ

kibbutz är gemenskap

som är kollektiv

kibbutz är ett

alternativt arbetsliv

kibbutz är en kamp för

gemensam vision

kibbutz bär ett frö till

en revolution

Guds första församling

var ett slags kibbutz

där människor restes

ur träldom och smuts

med skallen i sanden

blir människan struts

med redskap i handen

kan vi bli kibbutz

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP