Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterhet

magneter
olikheter attraherar

ändlös kamp
mot
hopplösheten

du
en sådan jag trånar
som vän

går inte
skulle falla
för varandra

falla hårt
mot marken

jord i munnen
spruckna drömmar och
glasögonglas

för gammal
för enkel
för upptagen

fortfarande är vi

magneter




Fri vers av Mumlamys
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumlamys
Mumlamys