Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hädiska ängel

leende solögon
nordklingande
stämma

jag förlåter ditt
förnekande
försummande
för evigt
förlöjligande

jag förlåter ej
din djävulska godhets
förträffliga
sans

hånleende nåd
min stolthet
din monolog

gyckelmålade
artighetsramar
med segerdans

parodin av
verkligheten
som aldrig fanns





Fri vers av Mumlamys
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumlamys
Mumlamys