Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakom glas


Vem ser själen?

*****

Vem ser själen
där den trängs
bakom plexiglas och neon?

*

Vem har tid
när vi rusar
i sekundernas eviga eon?

*

Vem orkar tro
då mörker packas
i snöns vita sken?


*

Vem äger hopp
när meningen
tycks sakna ben?

*****




Fri vers av Helena W
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-23 01:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin. Griper tag.
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Helena W
Helena W