Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är villkorslös!

Min kärlek är villkorslös!
Jag finns alltid här,om du vill ha mig.

Jag känner en sorg i mitt hjärta.
En rivande sorg.
Men jag ska kämpa för att må bra!

Jag behöver en kram just nu!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 110 gånger
Publicerad 2010-11-25 11:02



Bookmark and Share


  prinscess VIP
du får en av mig läs min sista text mirakel om du vill kram
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta