" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 



MAXIM GÄVLE

aldrig kunde jag väl tro

att jag skulle hamna här

gått förbi så många gånger

ändå aldrig varit där

outgrundlig är den väg

Herren leder mig uppå

stundom smal och törneströdd

men den leder hem ändå


LARZ GUSTAFSSON 23/11 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1036 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 19:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så..
2010-11-24

  Larz Gustafsson VIP
http://www.tellerup.se/jarnvag/bild/025419.jpg

2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP