Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ett sådant där idiotiskt visdomsord som parodierar de redan existerande... det är också roligt, att som ställa allt på ända.


Parodi på ett visdomsord



Man gör vad man kan
så man slipper kunna
vad man gör




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som du kan se av bilden är den tagen i Upplands Väsby, du vet den där busshållplatsen mellan de där husen i området där som är 'skitstort' och allting har en adress och en himla massa nummer till. Minns inte just nu vad gatan heter. Men utanför bild, om du går över gatan ligger ett litet köpcentrum, vilket fått heta Sigma... vad nu det betyder på latin eller bara är 'rena grekiskan'...
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP