Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite uppmuntran att våga följa sina drömmar och sitt hjärta


Lev dina drömmar

Vad har du för drömmar?
Vad finns i ditt hjärta?
Vågar du flyga, fast du är rädd?
Känner du längtan?
Har du frihet inom dig?
Vågar du drömma om ännu en dag?

Jag ser mina drömmar
Dom svävar inom mig
Dom dansar i vinden
Dom leder mig rätt

Allt har ett syfte
Våga lär dig att älska
innan din dag blir till kväll

Ta för dig av livet
Ge allt du kan
Känn på din glädje
Känn på din sorg

Känn inga gränser
Gå med ditt hjärta
Våga alltid vara sann mot dig själv

Förlåt det som varit
Ta tillvara på dagen
Imorgon kan allting vara för sent

Gör massor av misstag
Då lär du dig mycket
Ångra aldrig det som inte blev av

Lev dina drömmar
Älska dig själv mest
Då blir din kärlek till andra
äkta och sann

Döm ingen annan
Alla har sin väg att vandra
men finns där om någon behöver din hjälp

Till sist vill jag säga att du är fantastisk
för du är bäst på att vara just du
så våga ta för dig och lev inga lögner
så tror jag nog allt kommer ordna sig




Fri vers av pjmusiker
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 16:58



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Ja välkommen hit min underbara spelarvän.
2010-11-29

  Malin Ringdahl
Välkommen!
:)
2010-11-24

  Bjarne Nordbö
Så roligt att se dig här. När jag läser din text så nästan hör jag gitarren. Det finns både budskap, uppmuntran och melodi i dina ord. Välkommen till resan Poeter.se.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

pjmusiker
pjmusiker