Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken går bortom förnuftet
för hjärtat är större än tanken
Kärleken vill inget äga och ej heller bli ägd
Egot vill alltid ha mera
men kärleken frågar sig alltid vad mer den kan ge
Kärleken vill inte förändra
Kärleken accepterar allt
å den som lever som kärleken
har ett heligt liv




Fri vers av pjmusiker
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-09 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pjmusiker
pjmusiker