Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lonley

Lonley
Hearing the snow fall
Slowly

Trying to speak
No words
Lonley

Shadows
Lonley
Creeping closer

Falling down
Mountain
Lonley

Lonley
Snow falling
Blood




Fri vers av Force of nature
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-11-25 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature