Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du såg nödexplotionen från mitt hus.

vi är krigande rebeller, på väg bort här ifrån.(Asiater är snygga) inte för evigt men för en längre period av den dystra tiden som är på väg in. den kommer ta över verkligheten men tro aldrig att jag någonsin kommer att lämna dig. vi kommer tillbaka och då vinner vi kriget. jag ska ta med något hem till dig. så du får en förståelse för hur vi har haft det.
puss

sen slängde vi det mesta av vad vi ägde. och sprang.länge och långt.




Fri vers av premium banana
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

premium banana