Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om alkoholmissbruk


Älskade vän

Älskade vän, på botten av flaskan
Du, liksom jag, är rester av askan
Bedragna av livet, två svarta hål
Vi syndar, vi flyr, precis som igår
Inga ambitioner, vi bytte våra mål
Mot alkohol och rus, hjärtan av stål




Bunden vers (Rim) av Emma Borgström
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Borgström

Senast publicerade
Älskade vän
* Se alla