Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är kärleken?




Vi traskar mot sydligare trakter,

på jakt efter värme.



Vi står inte ut med kylan,

som finns mellan oss.



Vi har tappat kärleken,

men vi ämnar hitta den igen,

på vår färd mot sydligare trakter.




Fri vers av Ored
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-12-02 19:35



Bookmark and Share


  Mandsi
En liten gnutta hopp och en enorm strävan och vilja, sipprar ut mellan raderna och bokstäverna.

Gillar uppbyggnaden och man känner verkligen avståndet som beskrivs i texten med hjälp av de breda radavstånden i styckena.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ored