Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATTRAHERAD AV DIG

jag är attraherad av dig

jag har haft dig nära mig

alla minnen som du gav mig

skapar längtan efter dig

jag blir exalterad av dig

drömmen flyger fågelfri

när du blir generad av mig

fladdrar drömmen snabbt förbi

 

LARZ GUSTAFSSON  26/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 10:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP