Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOVJETISK I SNÖFALLET

du är sovjetisk i snöfallet

en fredagseftermiddag

din bild har fastnat i min skalle

sådan är nämligen jag

jag älskar leendet, ansiktet

jag älskar utstrålningen

du är sovjetsöt och snön faller

jag faller genast med den

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 10:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande
2010-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Som hon.
2010-11-27

    ej medlem längre
Hur ser man dt när man är Sovjetsöt??
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP