Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR VARJE DAG SOM GÅR

för varje dag som går

får jag tacka Dig

för att resans mål

ständigt närmar sig

för varje natt som gått

får jag prisa Dig

för den nya dag

jag har framför mig

 

LARZ GUSTAFSSON   26/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-27 10:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Tacksamhets dikt, om det slutliga målet, evigheten..
2010-11-28

  anits VIP
Fina rader som berör, mycket
2010-11-28

    ej medlem längre
Ja det är viktigt att vara tacksam åt livet.Tacksamhet är en bristvara
i vårt vackra trygga land,"mycket vill ha mer fan vill ha fler och helvetet blir aldrig fullt.
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP