Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENMANSPUBLIK I BIOSALONG

det är som en film som rullar

som jag själv inte medverkar i

ett landskap av sköna kullar

ett scenario glider förbi

som barndomens matinéer

i ett fullsatt och mörkt folkets hus

och ni är som sagans féer

dimensionen blir alltid diffus

en enmanspublik som sitter

i en kylslagen biosalong

ser glitter och hör allt fnitter

det fanns aldrig ett "det var en gång"

och popcornens extra sälta

är de tårar jag ofta har fällt

ja, himlar och jord ska smälta

innan isen jag bär på har smält

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 10:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2010-11-28

  anits VIP
Underbart vackert skrivet
2010-11-28

  Redeemer
Mmmm... Underbar poesi!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP