Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRAST

skarpt och sött möts i din doft

vi möts via microsoft

känslolivets myteri

är ett ständigt bryderi

störtfloden av flirt och skam

väller fram och spränger damm

sött och surt i symbios

pärlan där kan aldrig nås

du är eggande kontrast

och en last som fått mig fast

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26-27/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 12:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint flöde...bra
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP