Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRAMA I TVÅ AKTER - MEN ÄNDÅ INTE

du vet vad som sker när du tindrar

jag tänder på alla cylindrar

din kropp är det enda som lindrar

men mellan oss finns det som hindrar

 

 

du vackra i skurgumsfrisyren

att se dig är rena tortyren

om vintern så tror jag att våren

ska utgjuta balsam i såren

när maj kommer blir jag besviken

då tilltar ju faktiskt paniken

och tomheten kan inte fyllas

av skönheten som ofta hyllas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26-27/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 12:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat..
2010-11-28

  anits VIP
Vemodiga rader
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP