Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samvetskval, mer poetiskt uttryckt...


Petra bekänner färg




Jag var så dum när jag var ung en gång.
- Jag var en kruka, en kruka.
Men aldrig smyckade några blommor min kropp.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP